21. 6. 2011

Lesní čarování v Kunratickém lese

Mám velmi dobrou zkušenost s akcemi střediska, proto si dovolím vložit nabídku, která mi přišla emailem. Jediný problém byl v tom, že cesta byla z jednoho konce na druhý poměrně strastiplná (ale zvládli jsme i s druháky).
Doporučuji objednat co nejdříve, tj. během přípravného týdne. Také není špatné přizpůsobit si tematicky výuku před a po návštěvě, abyste využili znalosti a dovednosti co nejvíce.


Od neděle 18. září se na jeden týden Kunratický les promění ve velkou přírodní učebnu. Lesy hl. m. Prahy spolu s výtvarnicí Marií Brožovou připravují další ročník výtvarných a přírodovědných dílen pod širým nebem.  

S pražskými lesníky se společně naučíme poznávat čarovné bejlí, porozumíme řeči nejrůznějších živočichů, vystopujeme dravce podzemí a objevíme tajemná místa v lese. Díky spolupráci s ornitology nám ani ptačí svět nezůstane neznámý a spolu s včelaři zase nahlédneme přímo mezi včelky do úlu. Čarovnou atmosféru akce podpoří trubači svou hrou na borlice a lesnice. 

Po celý týden budou v Kunratickém lese probíhat také výtvarné dílničky s pastelkovou technikou malířky Marie Brožové a další tvoření z přírodních materiálů.

Objednávání pro školy a větší kolektivy od 22.8. 2011 na tel. 775018624, p. Hrma.

Středisko ekologické výchovy
Lesy hl.m. Prahy

0 komentářů:

Okomentovat

Upozornění: Váš komentář prochází schvalováním, mějte trpělivost, pokud se nezobrazí obratem. Děkuji Pavlína