8. 3. 2013

Druhý český Digital Learning Day máme za sebou

Tak si můžeme oddechnout - druhý český DLD jsme nejen zvládli naplánovat - více v příspěvku Druhý český Digital Learning Day - 6.3.2013 (aktualizováno), ale také zorganizovat, vysílat a publikovat.
Co by nemělo být přehlédnuto?

Záznam


Asi nejdůležitějším výstupem (určitě tedy tím, co zvyšovalo adrenalin nám všem z řad organizátorů a účastníků) je online vysílání a následný záznam.
Za podpory Google Education Group ČR (dále jen GEG ČR) se nám podařilo překonat všechny stresující chvilky (půjde vůbec vysílání? kde se vysílání zobrazí? kam budeme psát komentáře?...) a s drobnými nejistotami jsme opravdu vysílali.



Výstupy


Dalšími velmi důležitými výstupy jsou jednotlivé práce žáků, které vznikaly s využitím aplikací a nástrojů Google (o tom vypovídá i podtitul letošního roku Den s panem Googlem).
Věřím, že mluvím i za diváky, kteří zhlédnou záznam, že některé výstupy jsou prostě uchvacující, ať už se jednalo o využití aplikací Google Sketchup, Google maps, Google Sites nebo Blogger.

Zde je tedy přehled zúčastněných škol s odkazy na jejich výstupy:

Podpora


Nemohu nepoděkovat GEG ČR za pomoc a technickou podporu při propagaci, organizaci i závěrečné úpravě a publikaci záznamu. Děkuji.

Také musím poděkovat Metodickému portálu RVP.CZ za prostor v modulu Wiki, kde jsou nejen všechny informace, které jsou v tomto a předchozím příspěvku, ale také odkazy na zprávy o proběhlé akci psané jednotlivými účastníky celé akce. Děkuji.

A samozřejmě zdravím všechny žáky, učitele i vedení škol, protože bez jejich zápalu a podpory, by akci nebylo možné zorganizovat. Děkuji.

0 komentářů:

Okomentovat

Upozornění: Váš komentář prochází schvalováním, mějte trpělivost, pokud se nezobrazí obratem. Děkuji Pavlína